fbpx

Quan arriba un nou any, sovint ens trobem amb la determinació de millorar la nostra salut i el nostre benestar.

En aquest moment, o en qualsevol altra època de l’any, sempre és una bona opció introduir a la rutina uns bons hàbits saludables. A més, son hàbits que comporten petits gestos, però que repercuteixen amb un gran impacte en el nostre dia a dia.

L’equip d’Inmoovs vol ajudar-te a fer que aquests petits canvis es converteixin en realitat. Per això, els professionals del Centre de Podologia han reunit 4 consells clau per aconseguir-ho, especialment centrats en les cures dels teus peus i del cos.

4 Consells per incorporar en el teu dia a dia

(1) Estiraments Diaris

Dedica només 5 minuts al dia a estirar tot el teu cos i les teves cames.

Aquests breus moments d’estirament poden tenir un impacte profund en la teva flexibilitat i prevenció de lesions. Així doncs, reserva un petit espai a la teva rutina diària per cuidar-te, i segur que notaràs la diferència!

Realitzar algun esport acompanyat d’estiraments, com ara el ioga o el pilates, també sempre és una bona opció.  

(2) Hidratació Adequada

És fàcil oblidar-se dels peus, però són una part crucial del nostre cos.

Utilitzar una crema específica per als peus no només els mantindrà hidratats, sinó que també millorarà l’elasticitat de la pell, retardant així la formació de callositats i clivelles. No oblidis dedicar una mica de temps a mimar els teus peus, i et recompensaran amb comoditat i flexibilitat.

(3) Revisió del Calçat

El teu calçat és la primera línia de defensa per als teus peus. Dedica temps a revisar les teves sabates i, si utilitzes plantilles, també aquestes.

Fes atenció als signes de desgast de la sola i dels materials; potser ja és hora de canviar-los o ajustar-los. Un calçat inadequat pot causar molèsties i lesions, així que assegura’t de tenir el millor suport possible per als teus peus.

(4) Atenció al Dolor

Si experimentes dolor als peus, a l’esquena o als genolls, no ho ignoris. El dolor és una senyal d’alarma del teu cos, i ignorar-lo pot conduir a problemes més greus.

Consulta un professional de la salut per obtenir el tractament adequat i evitar complicacions futures. Cuidar el teu cos és una prioritat, i els teus peus juguen un paper fonamental en la teva salut general.

Si necessites consultar amb un professional, demana hora ara al teu centre més proper.

Finalment, recorda ser agraït amb els teus peus, i valora tot el que fan per tu cada dia. Han suportat totes les teves aventures i desafiaments, portant-te a on vulguis anar. Així doncs, pren-te un moment per agrair i cuidar-los com es mereixen.

Aquest any, posa en pràctica aquests consells i cuida els teus peus i el teu cos amb pocs minuts de dedicació al dia i gaudeix d’una millor salut i un millor benestar.

Comparteix l’article

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Centre Inmoovs
Hola👋
Escriu-nos per Whatsapp per resoldre els teus dubtes.