fbpx

Demana hora per realitzar el teu estudi biomecànic

Estudi biomecànic de la petjada, esportiu o de ciclisme. Acompanyats de la tecnologia més puntera per aconseguir els resultats més precisos.

Anàlisis biomecànics en 4D que llegeixen tots els moviments del cos humà

per obtenir resultats precisos i realitzar informes complets.

L’estudi biomecànic de la marxa o la petjada es recomana fer-lo a tothom per estudiar en detall el teu gest biomecànic i aconseguir alleujar dolors, prevenir lesions i millorar el teu rendiment.

Pels amants de l’esport, també realitzem estudis biomecànics esportius i estudis biomecànics de ciclisme o bike fitting, que gràcies al STT Systems, un software 360º d’alta precisió, podem analitzar la teva tècnica esportiva i en el cas del ciclisme, ajustar la teva bicicleta a tu.

Som especialistes

en tres disciplines

d'anàlisi biomecànic

Estudi
biomecànic
esportiu

Estudi
biomecànic
ciclisme

Estudi
biomecànic
petjada

Vine a realitzar-te l’estudi biomecànic en 4D a Inmoovs

L’estudi biomecànic està format per una sèrie de proves on s’analitza el peu en posició estàtica i dinàmica, i la seva relació amb la resta del cos humà. Gràcies a aquest estudi s’obté un informe complet per:

Un cop realitzat l’estudi biomecànic escollit, es valorarà la necessitat…

de realitzar plantilles personalitzades, o el tractament més adequat pel teu cas.

Dissenyem i fabriquem les teves plantilles 100% personalitzades amb impressió 3D per prevenir i millorar el teu rendiment.

Valora el teu estat funcional amb l’estudi biomecànic esportiu, de ciclisme o de la marxa i coneix com pot millorar el benestar del teu cos i el teu rendiment.

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Centre Inmoovs
Hola👋
Escriu-nos per Whatsapp per resoldre els teus dubtes.