fbpx

Política de privadesa

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, informem que aquesta pàgina web i el domini avinent.com pertanyen a:

AVINENT INSOLES, S.L.U.

Carretera de Navarcles, 107, Pol. Ind. Santa Ana I.

08251 Santpedor (Barcelona).

+34 902 38 38 48

+34 93 827 38 73

CIF B09919408

 

USUARIS I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

L’accés i/o ús del portal d’AVINENT INSOLES, S.L.U. atribueix la condició d’usuari que accepta des de l’inici de l’accés i/o ús de l’avís legal de l’empresa. AVINENT INSOLES, S.L.U. considera usuaris tant persones físiques com jurídiques. La pàgina web proporciona una gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la responsabilitat en el correcte ús de la web. Aquesta responsabilitat s’estén a:

  • Veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis facilitats per AVINENT INSOLES, S.L.U.;
  • Mantenir actualitzades les dades comunicades a la web, sent aquestes exactes a la realitat en cada moment. Qualsevol dada inexacta o falsa que es produeixi com a conseqüència de les informacions i dades comunicades, així com els perjudicis que se’n puguin derivar seran responsabilitat dels usuaris.
  • L’ús de la informació, serveis i dades ofertes a AVINENT INSOLES, S.L.U., contràriament al que disposen aquestes condicions, la llei, l’ètica o qualsevol altra forma que pugui suposar una lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament de la web.

 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La web d’AVINENT INSOLES, S.L.U. es regeixen per les lleis espanyoles i està protegida per la legislació estatal i internacional sobre la propietat intel·lectual i industrial.

La totalitat del contingut d’aquesta pàgina web, incloent-hi logotips, textos, fotografies, dissenys, referències de productes o altres elements, així com l’estructura de la pàgina web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat pels drets de la propietat intel·lectual i industrial de titularitat d’AVINENT INSOLES, S.L.U. o de terceres persones amb què AVINENT INSOLES, S.L.U. n’ha cedit l’ús.

 

Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la pàgina web. AVINENT INSOLES, S.L.U. difon tota aquesta informació a través de la seva pàgina web per tal de fer publicitat dels seus productes i activitats. AVINENT INSOLES, S.L.U. adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant-ne sempre la procedència i les referències d’identificació. No se’n lícita la transformació o l’alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa d’AVINENT INSOLES, S.L.U.

 

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

L´usuari d´aquesta pàgina web accedeix per compte i iniciativa pròpia. AVINENT INSOLES, S.L.U. no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a la web tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen el titular de la pàgina web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte.

AVINENT INSOLES, S.L.U. declina qualsevol responsabilitat pel que fa a la informació de qualsevol tipus continguda en altres pàgines web a què es pugui accedir mitjançant enllaços des d’aquesta pàgina web. La funció dels enllaços introduïts a la pàgina web és informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre el tema tractat a la pàgina d’origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l’usuari a visitar les pàgines web de destinació. AVINENT INSOLES, S.L.U. no és responsable del resultat obtingut mitjançant aquests enllaços que no són controlats ni verificats per AVINENT INSOLES, S.L.U.

AVINENT INSOLES, S.L.U. es reserva, sense necessitat de previ avís i en qualsevol moment, el dret de suspendre temporalment l’accés a la pàgina web ia efectuar les modificacions que cregui oportunes als serveis o productes oferts de la presentació o localització de les mateixes.


AUTORITZACIÓ PER ENLLAÇAR AMB AVINENT.COM

Queda autoritzada la creació d’enllaços cap a qualsevol apartat d’aquesta pàgina web, sempre que queda visible a la barra d’adreces de l’explorador l’adreça real a què s’accedeix. Els enllaços es poden crear utilitzant l’adreça, el número de l’empresa o altres paraules clau.

 

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISPRUDÈNCIA

AVINENT INSOLES, S.L.U. es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda de la seva pàgina web i continguts allà descrits, o per incompliment de les presents condicions.

La relació entre l’usuari i AVINENT INSOLES, S.L.U. es regirà per la normativa vigent d’aplicació en el territori espanyol. De sortir qualsevol controvèrsia les parts implicades poden sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisprudència ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre això. Si n’hi hagués, aquesta controvèrsia es veurà als jutjats de Manresa.

 

EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

AVINENT INSOLES, S.L.U. declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del vostre lloc web que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, AVINENT INSOLES, S.L.U. no es fa responsable, en cap cas, dels possibles errors de seguretat que puguin produir-se ni de qualsevol dany o perjudici que pugui causar-se al sistema informàtic de l’Usuari, els arxius o documents emmagatzemats en aquest com a conseqüència de l’accés a les pàgines web de AVINENT INSOLES, S.L.U. o de l’ús d’informació o aplicacions que conté.

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Centre Inmoovs
Hola👋
Escriu-nos per Whatsapp per resoldre els teus dubtes.