fbpx

Les ungles encarnades, també conegudes com a onicocriptosi, són una afecció podològica que pot causar molèsties i dolor considerable, i és comú en moltes persones.

Aquest problema pot sorgir a causa de diversos factors, com l’ús de calçat inadequat amb talons elevats, l’ungla mal tallada (deixant punxeguda la part anterior), o altres factors com la morfologia del peu, o en especial, la forma de l’ungla, sent la curvatura excessiva una de les causes més comunes.

Aquesta afectació pot causar complicacions com inflamació, ferides infectades, engrossiment de la pell al voltant de l’ungla, granulomes i fins i tot abscessos.

Un dels tractaments més efectius per solucionar aquest problema podològic és la reeducació ungueal, sent una alternativa no invasiva i oferint resultats duradors per tots els que busquen alleugerir aquest problema.

Una solució no invasiva

Reeducació Ungueal (Ortonixia)

Davant l’onicocriptosi, la reeducació ungueal o ortonixia, es presenta com una estratègia alternativa no invasiva per no haver de passar per cap cirurgia. Aquesta tècnica podològica innovadora té com a objectiu corregir la forma de l’ungla a llarg termini, i es duu a terme mitjançant l’aplicació mensual d’un fil rígid. Aquest fil, dissenyat amb una forma de ganxet, es col·loca a les vores laterals de l’ungla, exercint una acció a la part dorsal per obrir i corregir l’ungla mentre creix.

És important saber que la reeducació ungueal es planteja un cop s’ha tractat l’ungla encarnada i sempre que no hi hagi inflamació local.

També cal destacar que l’ús d’aquesta tècnica dependrà sempre de l’opinió d’un professional podològic, per tant, en cadascun dels casos es determinarà si la reeducació ungueal és la millor opció de tractament per corregir l’onicocriptosi del pacient.

Beneficis de la Reeducació Ungueal

La Podòloga d’Inmoovs, Axelle Moreau,  ha aplicat la reeducació ungueal a nombrosos pacients, i els seus resultats donen suport a l’eficàcia d’aquesta tècnica. Així ho ha explicat en l’entrevista realitzada amb la Podòloga del Centre.

La reeducació ungueal proporciona resultats positius a llarg termini. A més, el fil és pràcticament imperceptible durant tot el tractament, permetent als pacients dur a terme les seves activitats diàries sense molèsties. Aquesta tècnica ofereix un tractament fàcil, durador i lliure de dolor per a aquelles ungles excessivament corbades, sent totalment recomanable.

Imagotipo - Avinent

Axelle Moreau

Podòloga d'Inmoovs

En conclusió, la reeducació ungueal és una opció prometedora per als que busquen una alternativa no invasiva i efectiva en el tractament de les ungles encarnades. Consultar amb un podòleg capacitat és el primer pas per determinar si aquesta tècnica és la solució adequada per a la correcció a llarg termini d’aquest dolorós problema podològic.

Apropa’t al teu Centre
Inmoovs
i un dels nostres especialistes valorarà el teu cas!

Comparteix l’article

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Centre Inmoovs
Hola👋
Escriu-nos per Whatsapp per resoldre els teus dubtes.