fbpx

La salut és una de les preocupacions primordials per la majoria de les persones. Tenim el costum de fer-nos revisions anuals com analítiques, controls de vista, exploracions dermatològiques… Però a l’hora de prevenir, poques persones tenen en compte com és d’important analitzar la teva petjada per conèixer possibles afectacions presents o futures dels teus peus, genolls o malucs entre d’altres.

Anar al podòleg es coneix com “el metge que resol alguna deformació o afectació del peu”, però la veritat és, que és molt més que això.

El podòleg(a) no només és qui corregeix un problema en la fase de creixement dels més petits i petites, o qui cura un mal al peu en diferents situacions al llarg de la vida. La podologia no només tracta les molèsties, també estudia i analitza l’anticipació en aquesta medicina per prevenir, corregir i millorar la salut de tot el teu cos.

Visitar al podòleg és important per millorar el teu dia a dia

(1) Prevenir futurs dolors

Visitar un centre de podologia i realitzar-se una exploració biomecànica de la petjada és necessari i indispensable per a detectar problemes futurs que puguin causar dolor als peus o altres parts del cos que connecten amb la columna vertebral. Com ara dolors o lesions de turmells, genolls o esquena.
Gràcies a aquest estudi, es pot detectar i millorar l’alineació d’aquestes articulacions i evitar la seva degeneració.

Coneix els nostres estudis biomecànics

(2) Millorar el rendiment esportiu

L’exploració biomecànica esportiva, permet a les persones que realitzen algun esport de forma recurrent, estudiar a través un seguit de proves com es pot optimitzar la petjada. Gràcies a la utilització dels softwares d’última generació podem conèixer molèsties o dolors i millorar el rendiment esportiu. En la majoria dels casos, a través de plantilles personalitzades dissenyades en 3D.

I pels fanàtics del ciclisme, l’estudi biomecànic bike fitting és l’opció més adient per millorar el rendiment del pedaleig i de la bicicleta.

(3) Corregir i tractar patologies

En l’etapa de creixement és important realitzar un seguiment podològic per monitoritzar el desenvolupament del peu i de les articulacions que l’acompanyen. Es recomana realitzar la primera visita als 4 anys per corregir a temps els problemes dels peus a través de plantilles personalitzades, exercicis, o altres tractaments.

La diabetis, o altres qüestions de salut, també són malalties imprescindibles per portar-ne un control exhaustiu i realitzar un seguiment per part del centre podològic.

Inmoovs
posa al teu abast un centre podològic i biomecànic on no només pots acabar amb les teves molèsties, sinó que també pots obtenir les pautes necessàries per a prevenir i evitar problemes futurs.

Comparteix l’article

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Centre Inmoovs
Hola👋
Escriu-nos per Whatsapp per resoldre els teus dubtes.