fbpx

Els peus són les extremitats que suporten el pes del nostre cos, però poques vegades, prestem suficient atenció als tractaments o productes que ajuden a cuidar-los.

Les plantilles personalitzades, en la majoria dels casos, són la solució a moltes patologies que presenten els pacients. En altres casos, tot i que no es presenti una patologia, les plantilles personalitzades també són recomanables per prevenir problemes futurs.

Coneix els beneficis de portar plantilles personalitzades

Corregeixen patologies i postures corporals

Les plantilles personalitzades permeten corregir les afeccions i patologies del peu i també millorar i corregir la postura. Per això, és fonamental realitzar un estudi biomecànic de la petjada per realitzar una bona exploració i conèixer quina pressió suporten les extremitats inferiors i com es comporten.

Alleugen dolors presents o futurs

Els dolors més comuns que solucionen les plantilles personalitzades són els que afecten les articulacions com els turmells, genolls, malucs i esquena. La correcció que fan les plantilles ajuda a que el moviment d’aquestes articulacions sigui l’adequat i s’eviti el deteriorament a curt i llarg termini.

A més, les plantilles personalitzades també disminueixen
l’evolució de les deformitats digitals com poden ser els “juanetes”, els
dits en urpa o “garra”, les durícies o “callos”, entre altres. Ja que aquests, poden sorgir a causa de la sobrecàrrega o d’una incorrecta col·locació del peu.

Prevenen lesions

A l’utilitzar plantilles personalitzades s’augmenta la superfície de contacte i es reparteix de forma correcta, proporcionant una major estabilitat i repercutint en una millora global en la biomecànica del cos. Una acció que s’activa amb qualsevol moviment o activitat física i que, per tant, es prevenen lesions quan es camina, corre o es realitza qualsevol activitat esportiva.

En definitiva, compensar les pressions de cada peu, ajuda a prevenir lesions futures, i en cas de patir una patologia com la dissimetria, ajuda a la correcta posició de l’esquena i la columna vertebral.

Vols conèixer quina plantilla s’adapta més a tu?

Portar plantilles ofereix un ampli ventall de beneficis, sempre i quan aquestes s’ajustin a la perfecció als teus peus, i estiguin dissenyades i fabricades amb precisió i qualitat.

Aquesta és la prioritat d’
Inmoovs. Pioners en plantilles 3D personalitzades que s’adapten a cada pacient i aconsegueixen aportar tots els beneficis esmentats.

Comparteix l’article

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Centre Inmoovs
Hola👋
Escriu-nos per Whatsapp per resoldre els teus dubtes.