fbpx

El 20 d’octubre d’aquest any es va realitzar la inauguració del centre Inmoovs. El primer centre de podologia i biomecànica amb la tecnologia més avançada de la Catalunya central, que va obrir les portes el setembre de 2022.

Entre els més de 200 assistents que van passar per la inauguració,  van estar presents partners esportius com el Bàsquet Manresa i el Club Atlètic Manresa, empreses locals, entitats col·laboradores i ciutadans de la comarca.

For people in movement

Podologia i biomecànica per gent en moviment

El centre Inmoovs destaca per digitalitzar la podologia amb tractaments on s’utilitza la impressió 3D.
El coneixement i la implicació d’Avinent Group en l’obertura del centre, ha fet possible que Inmoovs sigui capdavanter en l’escanejat, disseny i impressió 3D de plantilles personalitzades.

La tecnologia també ha sigut un gran pilar per la posada en marxa dels estudis biomecànics en 4D que es realitzen al centre. Especialitzant-se en tres disciplines d’anàlisi: l’estudi de la petjada, l’estudi biomecànic esportiu i l’estudi de ciclisme o bike fitting.

A més, el centre disposa dels tractaments i els protocols mèdics específics per diagnosticar i tractar qualsevol  patologia relacionada amb la podologia, sigui quina sigui l’edat del pacient.

Especialistes del centre

A la inauguració també es van presentar els especialistes del centre Inmoovs que compta amb un podòleg i una podòloga especialistes en la matèria i en l’anàlisi d’estudis biomecànics. Un especialista en biomecànica de ciclisme. Un gestor que lidera el centre. I el coneixement i el procés de fabricació de les plantilles personalitzades per part de l’equip d’Avinent Group.

A banda de la cara visible del centre, Inmoovs també col·labora amb doctors i doctores d’altres disciplines del cos humà, com ara especialistes en traumatologia, fisioterapeutes, etc. A més a més, està present en centres universitaris del sector.

Un camí que comença ficant un peu a terra perquè cada petjada sigui millor.

Comparteix l’article

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Centre Inmoovs
Hola👋
Escriu-nos per Whatsapp per resoldre els teus dubtes.