fbpx

Aquests darrers mesos Inmoovs ha obert un nou centre de Podologia i Biomecànica a Barcelona capital, concretament al barri de Sant Martí, i dues unitats mòbils a Berga i Cardona. 

Els nous Centres Inmoovs estan equipats amb l’última tecnologia i compten amb un equip de professionals qualificats per resoldre qualsevol repte podològic. 

Inmoovs Barcelona Sant Martí

Podologia i Biomecànica

Els nous centres Inmoovs ofereixen un ampli ventall de serveis podològics, que inclouen els tractaments de quiropòdia més comuns, anàlisis biomecànics, i les solucions amb la tecnologia més puntera.

Amb l’obertura dels nous centres, ara pots concertar la primera visita al centre podològic més proper perquè visquis on visquis volem que caminis amb seguretat i confiança.

Estudis Biomecànics 4D

L’estudi biomecànic es recomana realitzar a tothom per analitzar el moviment i extreure un anàlisis complet que permetrà reduir dolors, prevenir lesions i millorar el rendiment.

A Inmoovs som especialistes en tres disciplines d’estudis biomecànics que s’adapten a les necessitats de cada persona.

Plantilles Personalitzades

A Inmoovs digitalitzem la podologia, sent capdavanter en l’escanejat, disseny i impressió de plantilles personalitzades adaptades a la patologia de cada pacient per oferir seguretat i confiança en cada petjada.

Perquè et mous, Inmoovs

Comparteix l’article

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Centre Inmoovs
Hola👋
Escriu-nos per Whatsapp per resoldre els teus dubtes.