fbpx

FAQ´s

Aquí podràs resoldre tots els dubtes
sobre les nostres plantilles
personalitzades

Plantilles personalitzades

A partida els 4 anys d’edat ja és recomanable portar plantilles personalitzades.✌️ La personalització d’aquestes plantilles permet adaptar-nos a cada peu, independentment de l’edat, el pes, l’esport que es practica, les patologies que té cada persona…

Els casos més comuns alhora de portar plantilles personalitzades són:

✅ Correcció de la petjada
✅ Tractament o prevenció de lesions
✅ Inestabilitat
✅ Peu pla / valgo
✅ Peu cavo / varo
✅ Símptomes dolorosos del peu
✅ Alleujar els esports d’impacte (running, futbol, bàsquet, …)
✅ Augmentar el rendiment esportiu

Sí, les plantilles personalitzades 3D d’Inmoovs tenen una garantia d’un any.🎉
Durant aquest període si sorgeix qualsevol defecte en la plantilla es substitueix de forma immediata i gratuïta per unes plantilles personalitzades totalment noves.🆕🔝

La garantia no cobreix el desgast per ús o desgast natural o per danys externs al centre.

Un cop realitzat l’estudi biomecànic 4D de la petjada, esportiu o de ciclisme, s ‘entreguen les  plantilles personalitzades amb un termini màxim de 10 dies.🏃💨

Quan et realitzes unes plantilles personalitzades d’Inmoovs tens dues visites de control totalment 🌟gratuïtes. La primera 30 dies després de l’entrega i la segona passats 6 mesos.

💯 En les visites de seguiment es valora com ha evolucionat el pacient i l’estat funcional de les plantilles personalitzades.

Les plantilles s’adapten a la gran majoria del calçat sempre i quan sigui un calçat tancat.😜👣

No és necessari comprar un número de calçat més per portar plantilles, les plantilles personalitzades d’Inmoovs s’adapten🔝 al teu número de peu, forma i tipus de calçat.

⚠️ En alguna ocasió és necessari treure la plantilla que conté el calçat per substituir-la per la plantilla personalitzada d’Inmoovs.

👎 Les plantilles estàndard estan fabricades en sèrie i són de venta al públic a qualsevol farmàcia o supermercat, sense tenir en compte el peu ni la patologia del pacient. Les plantilles estàndard no s’adapten a les característiques del teu peu ni al seu ús. Tampoc alleugen cap dolor ni corregeixen cap patologia.

👍 En canvi, les plantilles personalitzades estan dissenyades específicament pel teu peu a partir d’un estudi biomecànic per part del podòleg.
S’adapten a la perfecció i tenen una funció específica segons l’objectiu del tractament diagnosticat que podrà ser de prevenció, rendiment, correcció o pal·liativa.🎯🔝

⚠️ En alguna ocasió és necessari treure la plantilla que conté el calçat per substituir-la per la plantilla personalitzada d’Inmoovs.

🏅 Al fabricar les plantilles personalitzades en 3D ens permet obtenir una precisió exacte en l’acabat de les plantilles, i assegurar una qualitat i funcionalitat mèdica excel·lent.🔝

El coneixement i l’experiència d’Avinent amb més de 15 anys amb dispositius de captació d’imatge en 3D, i l’ús de la tecnologia de producció additiva, ha permès a Inmoovs utilitzar la tecnologia HP més puntera del mercat.🤸

A més, al ser fabricades amb Poliamida PA12 només s’utilitza la quantitat necessària de material i es recicla més del 80% de la resta, convertint-se amb una plantilla molt més sostenible i responsable.🙌🌍


🙋 Si és la primera vegada, vine al centre Inmoovs a realitzar-te un estudi biomecànic de la petjada, esportiu o de ciclisme, depenent de les teves necessitats.
🎯 En cas de necessitar plantilles personalitzades, necessitarem escanejar els teus peus realitzant els següents passos:

1️⃣ Presa de motlle al coixí de buit: permet manipular el peu generant la posició que el professional cregui òptima.

2️⃣ Escanejat del peu en 3D: gràcies a un escàner de profunditat d’alta precisió en 3D escanegem el coixí de buit, on obtenim un motlle virtual del peu per fer el posterior disseny i impressió de les plantilles personalitzades.
3️⃣ Entrega de les teves plantilles personalitzades Inmoovs: al entregar les teves plantilles personalitzades el podòleg realitza una última comprovació per valorar que aquestes s’adaptin perfectament als teus peus i calçat. 

 

Estudis Biomecànics

L’estudi biomecànic de la petjada és un conjunt de proves que analitza la postura i l’estructura dels diferents segments corporals i els moviments que es produeixen al cos durant la marxa o la carrera.🔀 L’estudi es realitza amb la tecnologia més avançada per aconseguir els resultats més precisos i aconseguir un diagnòstic acorat per part del podòleg.✌️

📣 Tothom, s’hauria de realitzar diversos estudis biomecànics de la petjada al llarg de la seva vida. La podologia és necessària com qualsevol altre revisió mèdica.👣 L’estudi biomecànic de la petjada permet conèixer i prevenir possibles lesions i patologies del peu i també altres estructures com el turmell, el genoll, el maluc o la columna.🧑‍⚕️

1️⃣ Entrevista personalitzada o anamnesis: recull de dades d’interès del pacient pel posterior estudi.

2️⃣ Exploració en bipedestació: observació de la postura general del cos i tests biomecànics estàtics que ens donaran informació de la posició del peu.

3️⃣ Exploració en sedestació: valoració de possibles dissimetries, rotacions i torsions osteo-articulars, posició del peu en descarrega i altres tests d’interès podològic.

4️⃣ Estudi de la petjada plantar en estàtic: estudi de l’empremta plantar estàtica sobre la plataforma de pressions, que generarà un mapa de colors segons la pressió en cada punt del peu, els centres de gravetat i les forces generades.

5️⃣ Estudi de la petjada plantar en dinàmic: estudi de l’empremta plantar en dinàmica (caminant o corrent) sobre la plataforma de pressions, analitzant els peus en moviment i obtenint dades rellevants com són les pressions del peu en dinàmica, angles de progressió, entre altres.

6️⃣ Anàlisis, informe i diagnòstic diferencial: un cop finalitzat l’estudi, el podòleg entrega l’informe complet dels resultats obtinguts.

7️⃣ Proposta de tractament i seguiment: s’entrega al pacient una proposta de tractament i es valora la realització de plantilles personalitzades Inmoovs en cas de ser necessàries.


📣 A totes aquelles persones que realitzin activitat física de manera freqüent, especialment aquells que practiquen esports d’impacte com el running, bàsquet, pàdel, futbol i altres esports.  🏃Amb aquest estudi podrem detectar alteracions en la petjada i analitzar les condicions que estan treballant les extremitats inferiors del corredor, les seves articulació i  com prevenir futures lesions.

💯 A partir de tots els aspectes analitzats, i amb l’ús dels softwares més pioners, podem conèixer la manera de córrer de cada persona per millorar-ne el rendiment.

1️⃣ Entrevista personalitzada o anamnesis: recull de dades d’interès del pacient pel posterior estudi.

2️⃣ Exploració en bipedestació: observació de la postura general del cos i tests biomecànics estàtics que ens donaran informació de la posició del peu.

3️⃣ Exploració en sedestació: valoració de possibles dissimetries, rotacions i torsions osteo-articulars, posició del peu en descarrega i altres tests d’interès podològic.

4️⃣ Estudi de la petjada plantar en estàtic: estudi de l’empremta plantar estàtica sobre la plataforma de pressions, que generarà un mapa de colors segons la pressió en cada punt del peu, els centres de gravetat i les forces generades per cada peu.

5️⃣ Exploració a la cinta de córrer baropodemètrica: estudi de l’empremta plantar en dinàmica mitjançant la cinta RunTime XL, la primera i única a tota la península, una cinta baropodomètrica totalment sensoritzada amb precisió en l’anàlisi de les pressions plantars en cada fase de la marxa o la carrera, on veurem la mínima diferència de la cama dreta i esquerra en les fases de contacte del peu a terra i al vol.

6️⃣ Valoració amb l’anàlisi STT System: anàlisi cinemàtic de la marxa i la carrera en 4D mitjançant el software Sports 3DMA d’STT Systems. Aquest sistema permet l’avaluació de les articulacions mètriques a temps real, amb visió 360º, gravació d’alta velocitat i alta precisió, i filmació sincronitzada per veure cada desequilibri múscul-esquelètic en la cinemàtica.

7️⃣ Anàlisis, informe i diagnòstic diferencial: un cop finalitzat l’estudi, el podòleg entrega l’informe complet dels resultats obtinguts.

8️⃣ Proposta de tractament i seguiment: s’entrega al pacient una proposta de tractament i es valora la realització de plantilles personalitzades Inmoovs en cas de ser necessàries.

📣 A totes aquelles persones que realitzin ciclisme de forma més o menys regular. 🚴Un ciclista realitza una mitja de més de 5.000 pedalades cada hora per cama, per tant és necessari valorar si el gest esportiu és o no incorrecte per tal de corregir-lo, en cas de ser necessari, i adaptar la bicicleta al morfotip i a les peculiaritats físiques de cada ciclista.

💯 L’estudi biomecànic de ciclisme o bike fitting és una eina tecnològica per millorar el rendiment esportiu del ciclista i en conseqüència, prevenir lesions esportives.

1️⃣ Entrevista personalitzada o anamnesis: recull de dades d’interès del pacient pel posterior estudi.

2️⃣ Exploració física del pacient: exploració múscul-esquelètica per part del professional, on es poden realitzar valoracions i tests d’interès per estudi.

3️⃣ Revisió de les mesures inicials de la bicicleta: ajust de les diferents parts que conformen la bicicleta del ciclista.

4️⃣ Anàlisi del pedaleig: anàlisi de la posició inicial en diferents càrregues.

5️⃣ Anàlisi cinemàtic del pedaleig: anàlisi en 4D mitjançant el software Cycling 3DMA d’STT Systems. Es monitoritza tot el cos del ciclista, de peus a espatlles i de costat dret a esquerra, amb una gravació única a temps real i vista de l’escena a 360º.
També es realitzen les modificacions necessàries a la bicicleta per aconseguir un pedaleig òptim.

6️⃣ Gravació de les mesures finals: la mateixa tecnologia permet mesurar amb precisió la bici després de la sessió d’adaptació i generar un informe complet per el/la ciclista.

7️⃣ Anàlisis, informe i diagnòstic diferencial: un cop finalitzat l’estudi, el podòleg entrega l’informe complet dels resultats obtinguts.

8️⃣ Proposta de tractament i seguiment: s’entrega al pacient una proposta de tractament i es valora la realització de plantilles personalitzades Inmoovs en cas de ser necessàries.

🌟 Les plantilles personalitzades InCycle d’Inmoovs són plantilles específiques per a ciclistes i estan fabricades amb fibra de carboni.

 

Sobre Inmoovs

🧑‍⚕️ Quiropòdia: tractaments podològics d’eliminació de dureses i alteracions de les ungles dels peus que permeten valorar al podòleg possibles malalties de la pell com desequilibris en la hidratació, fongs, berrugues i altres.

💉 Infiltracions: tractament per eliminar o moderar de forma definitiva el dolor d’una patologia.

🧒 Podologia infantil: diagnòstic i tractament de les possibles patologies del peu infantil, alteracions en la marxa i control i seguiment de la seva petjada durant el creixement.

🤸 Estudis biomecànics 4D: anàlisi de la petjada, esportiu o de ciclisme.

👣 Plantilles 3D personalitzades: plantilles adaptades a les característiques úniques de cada persona per corregir patologies i millorar el rendiment, entre altres beneficis.

🙋 Pots venir directament, i de forma presencial, al nostre centres Inmoovs. Si no vols esperar-te a ser atès, sempre és millor demanar hora a través del telèfon de contacte 938 748 604, o del nostre formulari web. ✅

🧑‍⚕️ Pol Selva: podòleg i especialista en biomecànica.

🧑‍⚕️ Axelle Moreau: podòloga i especialista en biomecànica.

🚴‍♂️ Josep Casasampere: especialista en biomecànica de ciclisme.

👨‍💻 Jose Listán: gestor de la clínica Inmoovs Manresa.

🌟 Avinent Group: coneixement en materials, tecnologies, tractaments d’imatge 3D, disseny i fabricació de plantilles personalitzades i un equip multidisciplinar per donar suport al dia a dia del centre.

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Centre Inmoovs
Hola👋
Escriu-nos per Whatsapp per resoldre els teus dubtes.